HTC kondigt betaalbare maar premium Desire C aan

· 1 reactie


Naast de high-end en daarmee duurdere One-serie denkt HTC ook aan de iets kleinere portemonnee. Toch beschikt de Desire C over een premium design, is voorzien van Beats Audio en draait de meest recentste Android-versie.

Dat is in een notendop de HTC Desire C. De naam lijkt niet heel handig gekozen want de Desire-reeks stond voorheen voor de high-end categorie. Echter sinds de introductie Desire S neemt die reputatie af.

HTC Desire C overview
HTC Desire C overzicht

Toch is er weinig reden voor treuren want de Desire C is een mooie telefoon om te zien én te bezitten. Het 3.5 inch scherm lijkt op papier wat klein maar het is even groot als die op de iPhone. De processor is geklopt op 600 MHz wat voor eenvoudig dagelijks gebruik meer dan genoeg moet zijn. De camera is uitgekomen op 5 megapixel fixed-focus. Helaas ontbreekt een flitser.

Beats Audio-technologie

Dit wordt echter goedgemaakt door het geluid wat de nieuwe Desire C produceert. Dit komt grotendeels door de integratie van Beats Audio-technologie. Je hebt hiervoor niet eens een dure Beats koptelefoon voor nodig, je eigen favoriete headset volstaat namelijk ook. En net als bij de dure HTC-telefoons krijg je 2 jaar lang gratis 25 GB Dropbox-ruimte. Handig om bijvoorbeeld je muziek of foto's in op te slaan.

De HTC Desire C komt in de kleuren Polar White, Flamenco Red en Stealth Black vanaf juni op de markt. De adviesprijs komt uit op 229 EURO, inclusief BTW maar zonder abonnement.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel