Nieuwe BlackBerry Curve 9320 met speciale BBM-knop aangekondigd

· 1 reactie


Nadat het toestel eerder al in Indonesië werd aangekondigd krijgt nu ook Europa deze instap BlackBerry Curve met dedicated BBM-knop; de Curve 9320.

Het aanbod van nieuwe BlackBerry-modellen voor dit jaar zal tegenvallen totdat de nieuwe BlackBerry 10 telefoons uitgebracht worden. Toch kan deze BlackBerry Curve 9320 op de nodige aandacht rekenen. Dat komt waarschijnlijke vanwege de BBM toets waarmee je snel berichten kunt sturen naar andere BlackBerry-gebruikers.

BlackBerry Curve 9320

De Curve 9320 is uitgerust met 3G om ook onderweg in verbinding te blijven met sociale netwerken en de batterij kan volgens RIM ruim een dag mee. De 9320 is uitgerust met het nieuwe OS 7.1 waardoor je een relatief nieuwe browser hebt en een mobiele hotspot kunt creëren. Tevens is het model uitgerust met een ingebouwde camera inclusief flitser. Mocht je de Curve 9320 juist op het oog hebben om cadeau te doen aan één van je kinderen; de Parental Controls functies helpt kinderen te beschermen door de toegang tot bepaalde functies, features en applicaties te beperken.

RIM heeft nog geen prijzen bekend gemaakt maar deze liggen waarschijnlijk in de lijn van andere eenvoudiger Curve-modellen. Ook wanneer de Curve 9320 daadwerkelijk in de winkel ligt is nog niet bekend gemaakt. Schrijf je in voor onze gratis reminder service om hiervan op de hoogte te worden gehouden.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel