Samsung Galaxy S4 vanaf 27 april in de winkel


Net op tijd voor de inhuldiging van de nieuwe koning brengt Samsung haar nieuwe vlaggenschip naar de Nederlandse markt; de Galaxy S4. En met de aanwezige 13 megapixel camera leg je die inhuldiging prima vast.

Daarnaast beschikt de Samsung Galaxy S4 over een Full HD display, 1,9 GHz quadcore processor en maar liefst 9 verschillende sensoren waaronder een temperatuursensor om het leven nog gemakkelijker te maken.

Samsung Galaxy S4 infographic

Qua uiterlijk mag de S4 dan niet veel verschillen van z'n voorganger, er zitten wel diverse nieuwe functies op die de overstap meer dan de moeite waard moeten maken. ‘Dual Camera’ bijvoorbeeld waarmee je tegelijkertijd met beide camera's opnames kunt maken. Zo leg je onder meer ook je eigen reactie vast als Willem-Alexander tijdens de inhuldiging op 30 april voorbij komt.

Troonswisseling

De lancering vindt niet zonder reden rond de troonswisseling plaats. Samsung biedt een exemplaar van de Galaxy S4 aan de nieuwe koning aan. Je kunt je eigen persoonlijke boodschap achterlaten op onzetroonopvolger.nl. Alle gelukwensen zet Samsung op die Galaxy S4 zodat Willem-Alexander op rustige momenten tijdens z'n nieuwe ambt deze op z'n gemak kan nalezen.

De S4 ligt met een adviesprijs van €699 vanaf 27 april in de winkel maar op onze S4-prijzenpagina is al te zien dat veel shops hem al onder die prijs aanbieden.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 181,78 € 181,78   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel