Compacte Samsung Galaxy Pocket Plus en Dual SIM Pocket Duos nu verkrijgbaar


Wil je niet met een enorme smartphone rondlopen maar gaat een dumbphone je te ver? Dan is Samsung's Galaxy Pocket Plus of Galaxy Pocket Duos wellicht iets voor jou. Beide telefoons zijn sinds vandaag leverbaar.

Toen de Galaxy Pocket Plus werd aangekondigd leek deze niet veel gewijzigd ten opzichte van z'n voorganger maar verschillen zijn er wel degelijk. Zo draait de Pocket Plus onder Android 4.0 Ice Cream Sandwich en is er ondersteuning voor snel mobiel internet (HSDPA). De Plus GT-S5301 is voor iets meer dan 100 euro verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Samsung Galaxy Pocket Duos and Pocket Plus
De Samsung Galaxy Pocket Duos en Pocket Plus

Galaxy Pocket Duos

Wil je twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken, bijvoorbeeld één voor werk en één voor privé dan is deze Pocket Duos het overwegen waard. Maar ook als je een aparte simkaart hebt voor bellen en een aparte voor data is dit toestel handig. De Galaxy Pocket Duos beschikt net als de Pocket Plus over een compact 2,8 inch scherm en een 2 megapixel camera met Smile Shot-ondersteuning. Beide telefoons zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, de beste aanbiedingen vind je op de individuele toestelpagina's of onderaan deze pagina.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Pocket Plus S5301

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Pocket Plus S5301


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Pocket Duos S5302

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Pocket Duos S5302


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel