Onaangekondigde BlackBerry-smartphones op de foto


BlackBerry, bestaat dat nog? Jazekers! Sterker nog, het Canadese bedrijf bereidt achter de schermen een aantal nieuwe telefoons voor. Eén daarvan kent een gebogen scherm met een slider-ontwerp. Dit model werd vorige maand al even snel getoond.

Zeg "BlackBerry" en wij denken "toetsenborden". Gelukkig is dat besef ook bij BlackBerry doorgedrongen en daarom zijn alle vandaag uitgelekte telefoons voorzien van een volledig toetsenbord. Daar zullen de fans gelukkig van worden en het helpt de herkenbaarheid te vergroten. De 'Oslo' en P'9984 met z'n Porsche-design hadden we al eerder gezien maar deze twee sliders zijn nieuw voor ons.

BlackBerry Curved
Slider met gebogen scherm
Blackberry Venice
De BlackBerry 'Venice'

Het gaat om een hoogwaardige slider met gebogen scherm. Een model die BlackBerry al kort even toonde tijdens het MWC. Maar ook krijgen we voor het eerst een glimp van een eenvoudiger slider met codenaam Venice. Ook hier een volledig toetsenbord die van onder het toestel geschoven kan worden. Een dergelijke vormgeving zien we niet veel meer, maar als iemand het kan doen dan is het BlackBerry. Nu doet de variant met het gebogen scherm wel sterk denken aan de Samsung Galaxy S6 edge. Het is niet ondenkbaar dat BlackBerry het scherm dan ook bij Samsung inkoopt. Een duidelijk tijdschema hebben bovenstaande modellen nog niet.

Bron: dtblackberry (weibo)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel