Uitgelekte Sony Xperia P2 is mogelijk nieuw vlaggenschip


Er ontstond nogal wat verwarring toen Sony de Xperia Z4 in Japan aankondigde. Een wereldwijde versie zou op een later moment uitkomen, die zou bovendien een ander uiterlijk meekrijgen. Is deze opgedoken P2 het werkelijke nieuwe vlaggenschip?

Het gaat om schematische tekeningen van wat de bron zegt de Xperia P2 is. De vraag is alleen hoe nieuw deze tekeningen zijn? Qua vormgeving lijkt het inderdaad sterk op de opvolger van de Xperia P met een gestanst logo onderin en een soort balk net onder het beeldscherm. Een ontwerp die Sony sinds de Xperia SL halverwege 2012 niet meer heeft toegepast.

Sony Xperia P2

En ook qua specificaties lijkt een en ander niet te kloppen. Zo komen weliswaar de Snapdragon 810-processor, 3 GB aan werkgeheugen en dikke 4.240 mAh batterij overeen met een vlaggenschip, andere specs doen dat duidelijk niet. Zo is het toestel op z'n dikste punt maar liefst 10,9 millimeter. Komt de hoofdcamera niet verder dan 12 megapixel met een maximale lensopening van F/2.0 en een scherm met maximaal Full HD-resolutie. Wij verwachten dat een nieuw Sony vlaggenschip juist is uitgerust met gebogen camerasensor met een lensopening van f/1.2. Wij bewaren dit gerucht dus ergens onderop de stapel.

Bron: Stjsgadgets-portal.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel