Samsung Galaxy S III krijgt toch homeknop


Het toestel is nog niet eens aangekondigd, maar het al dan niet hebben van een 'knop' is al nieuws. Dat zegt iets over hoe graag men deze telefoon in de schappen ziet. Of beter gezegd, in iemands bezit. Laatste gerucht; een homeknop.

Het hebben van een homeknop is niet verplicht voor Ice Cream Sandwich-telefoons. Deze bedieningsknoppen zitten namelijk in het OS zoals bijvoorbeeld bij de Galaxy Nexus is geïmplementeerd. Samsung heeft echter na lang beraad besloten haar nieuwe vlaggenschip, momenteel bekend als de Galaxy S III, wel van een knop te voorzien. Dit meldt althans Digital Daily, een Koreaans persbureau.

Het besluit zou erg laat in het ontwikkelproces zijn genomen. Zoals we eerder hebben gemeld was Samsung namelijk al begonnen met de productie van de opvolger van de Galaxy S2. Of dit ook gevolgen heeft voor de lancering van Samsung's nieuwe vlaggenschip valt nog te bezien. Algemeen aangenomen wordt dat de Galaxy S III ergens in mei aangekondigd zal worden.

5columntouchwizui
5 kolommen TouchWiz UI zoals op de Galaxy Note

5 kolommen

De bron weet verder te melden dat Samsung ervoor gekozen heeft 5 icoontjes op een rij te plaatsen. Voorheen was dit alleen het geval bij de 5.3 inch grote Galaxy Note. Reden hiervoor ligt waarschijnlijk in de vergrote resolutie en het iets grotere beeldscherm van 4.65 inch waar de Galaxy S3 waarschijnlijk over gaat beschikken, er is dan immers genoeg ruimte voor.

Bron: Ddaily.co.kr


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel