Nog een onbekende Motorola verschenen, ditmaal instap


Er komen binnenkort nog meer Motorola's uit dan nu al uitgelekt. Vandaag duikt een relatief nieuw model op die vermoedelijk een instapmodel moet worden. Ook hier zijn namen nog onbekend maar houdt rekening met de P40 Play of met One Play.

Namen mogen dan nog onbekend zijn, dat geldt niet voor z'n uiterlijk. Die is namelijk in volle glorie te bewonderen in onderstaande video. Het model moet nog tenminste twee andere Motorola telefoons vergezellen die zich nu nog in het geruchtencircuit bevinden. Wanneer Motorola/Lenovo deze onthult is nog onbekend.

Zoals gebruikelijk van de renders afkomstig van @onleaks die meestal ook wel wat specificaties weet. Zo ook nu. We weten daarom dat het toestel een relatief lklein scherm krijgt van 5,6 inch. Met redelijk kleine schermranden en een notch levert dat een compact toestel op. Dat het hier om een eenvoudig instapmodel gaat bewijst de USB-poort. Het gaat naar verluidt om het verouderde microUSB. Er is wel een vingerafdrukscanner en zelfs twee camera's achterop ontbreken niet. Een lanceerdatum hebben we helaas nog niet. Mogelijk kondigt moederbedrijf Lenovo in één klap alle nu nog uitgelekte Motorola's ineens aan.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel