Zo ziet de Samsung Galaxy A90 met z'n draaibare camera eruit


We hebben hoge resolutie renders binnen van de aankomende Galaxy A90. Als ze kloppen dan introduceert Samsung een geheel nieuwe manier om een randloos beeldscherm te krijgen. Niets geen notch, schermgat of dikke schermranden.

De introductie van de Samsung Galaxy A90 staat gepland voor 10 april. Het toestel moet het klapstuk worden van de geheel vernieuwde A-serie bestaande uit modellen zoals de A30, A40, A50 en A70. Al die andere modellen kennen inkepingen in het scherm, nodig om de selfiecamera te huisvesten. Bij de A90 is dat niet nodig. Daar is de hoofdcamera tevens de selfiecamera.

Samsung Galaxy A90 render

Dat werkt zo. Het bovenste gedeelte van de achterkant kan omhoog schuiven. Daarna kan de camera zich omdraaien om zo naar voren te richten. Het grote voordeel hiervan is dat je naast de dubbele camera tevens de beschikking krijgt over een flitser. Of het uitschuifbare gedeelte handmatig omhoog gaat of dat Samsung met een motor werkt is nog onduidelijk. Ook de bijgevoegde video wordt dat niet duidelijk. Bij handmatig voorzien we wel problemen met het draaigedeelte. Dat kan tijdens het draaien in de weg zitten wanneer je hem inschuift.

Galaxy A90 specs

Hiermee wordt de Galaxy A90 de eerste moderne Samsung zonder notch of schermgat. Door het weglaten van een speakergrill weet Samsung de schermranden nog kleiner te maken. Geluid komt in plaats daarvan uit het scherm zelf, vergelijkbaar met de onlangs aangekondigde LG G8 ThinQ. Met een scherm van 6,73 inch groot wordt de A90 de grootste uit de nieuwe A-serie.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A80
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Media Markt
Phantom Black
€ 649,00 € 649,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A80


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel