Motorola werkt aan telefoon met achterop 4 camera’s


Er zijn plaatjes van een nog onbekende Motorola telefoon uitgekomen waar achterop 4 camera's zichtbaar zijn. Een dergelijk model bracht Motorola nog niet eerder uit. Ook het ontwerp lijkt niet echt op iets wat momenteel al door Motorola verkocht wordt. Is dit het begin van een geheel nieuwe lijn?

Nu lekken er de laatste tijd vaker plaatjes van nog niet aangekondigde Motorola-telefoons uit, deze lijkt daar totaal niet op. Om te beginnen dankzij de opvallende cameramodule achterop. In het midden vinden we een rechthoek met daarin 4 camera's en het Motorola-logo. Of deze net als bij andere modellen gebruikt wordt voor de vingerafdrukscanner blijft nog even onduidelijk. Het is niet ondenkbaar dat hij ditmaal in het scherm verwerkt zit.

Motorola met quad camera
Nog onbekende Moto met quad camera

Zoals gezegd valt de viervoudige camera het meeste op. Ook andere fabrikanten passen dit toe zij het sporadisch. Onduidelijk is nog onder welke serie dit model gaat vallen. Het lijkt niet op een Moto Z-model en de gelijkenissen met de huidige One-serie zijn niet heel groot. Vooral omdat die momenteel een glazen achterkant heeft en bovenstaand model een metalen achterkant lijkt te krijgen. Nu zijn dit slechts renders dus er kan nog van alles gebeuren. Laten we vooral geen overhaaste conclusies trekken.

48 megapixel

Dit soort renders geven vaak niet veel specificaties weg maar ditmaal valt te lezen "48MP". Eén van de camera's lijkt dus over 48 megapixel te beschikken. Waarvoor de overige 3 gebruikt worden blijft nog even onduidelijk. Motorola zou kunnen kiezen voor een zoom, groothoek en supergroothoek maar het is ook mogelijk dat het de Nokia-methode gebruikt waarbij meerdere sensoren één superfoto maken. Verder zien we onderop een koptelefoonpoort met USB-C. Het scherm bevat een relatief kleine U-vormige notch en zou naar verluidt 6,2 inch groot zijn.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel