Render toont Motorola met drievoudige camera en schermgat


Er staat een Motorola-lancering aan te komen. Een model met achterop drie camera's, iets wat we nog niet eerder van het merk zagen. Maar ondanks dat we alle plaatjes van hem hebben weten we z'n naam nog niet. Is het de Moto G8, de P40 Note, P40 Power of toch de One Vision Plus?

De render zijn afkomstig van @Onleaks die de fabriekstekeningen heeft omgezet het fraaie plaatje hieronder. We zien een toestel met achterop drie camera's en voorop een camera achter een schermgat. Beiden zijn zaken die we nog niet eerder van Motorola zagen. Het scherm zou naar verluidt 6,2 inch lang zijn en dankzij het schermgat lekker ruim in de screen-to-body-ratio.

Motorola P40 Power

Achterop het iconische Motorola-logo die tevens dienst doet als vingerafdrukscanner. Moederbedrijf Lenovo kiest er dus niet voor om hem achter het scherm te plaatsen. Dat mag dan wel moderner zijn maar het is ook iets langzamer en onbetrouwbaarder. Veel meer specificaties weten we nog niet dus het wordt vanaf nu gissen. Helaas geldt dat ook voor z'n naam. We weten namelijk nog niet exact hoe deze Moto gaat heten. De Moto G8 zou kunnen maar hij zou ook wel eens onderdeel kunnen uitmaken van de nieuwe P40-serie. Een naam als P40 Note of P40 Power zou dan voor de hand liggen.

Motorola One Vision

Het antwoord volgt zodra hij officieel wordt aangekondigd. Die lijkt niet lang op zich te laten wachten; er lekken de laatste tijd meer onaangekondigde Motorola-modellen uit. Zo is het ook wachten op de Motorola One Vision. Wat dat betreft is het niet ondenkbaar dat bovenstaand model een variant op de One Vision is. Misschien de One Vision Plus? We houden je op de hoogte.Praat mee over dit artikel