Samsung nodigt pers uit voor 10 april, mogelijk voor Galaxy A90


Samsung heeft een persuitnodiging verstuurd voor woensdag 10 april 2019. Dan worden we met z'n allen verwacht in Bangkok, Milaan of São Paulo om de lancering van een nieuw Galaxy A-toestel bij te wonen. Mogelijk gaat het om de Galaxy A90; een toestel moet mogelijk draaibare camera.

We hebben de Galaxy A90 al enige tijd voorbij zien komen in het geruchtencircuit. Berichten spraken over een mid-range telefoon met premium uitstraling en een nieuw type camera. Deze zou mogelijk draaibaar zijn zodat je hem zowel als hoofd- als selfiecamera kunt gebruiken. Dat Samsung de introductie van een Galaxy A-model gelijktijdig in 3 wereldsteden laat plaatsvinden doet vermoeden dat ze hoge verwachtingen hebben van de A90.

Samsung Galaxy A event

Eerder al leek duidelijk dat de Samsung Galaxy A90 over een U-vormige notch beschikt, 48 megapixel camera en enkele andere high-end specificaties. Dat valt goed samen met Samsung's nieuwe strategie voor de Galaxy A-serie. Deze moet meer concurreren met goedkope Chinese merken door high-end specs te combineren in een premium behuizing en voordelige prijs. De eerste resultaten daarvan zijn de onlangs aangekondigde Galaxy A30 en A50. De eveneens aangekondigde A10 lijkt hier vooralsnog niet uit te komen. Of ditzelfde geldt voor de straks aan te kondigen Galaxy A90 moet nog maar blijken.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A80
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Media Markt
Phantom Black
€ 649,00 € 649,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A80


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel