Schema Google Pixel 4 XL toont schermgat en dubbele camera


Er is een wat bedenkelijke tekening opgedoken van de vermeende Google Pixel 4 XL. We zien voor in het scherm een langwerpig schermgat voor wederom een dubbele selfiecam. Ook achterop zien we een dubbele camera terug, iets wat Google tot op heden nog niet toepaste.

We beginnen dit bericht met een vriendelijke waarschuwing. Neem alles met een korreltje zout. Het is nog wat vroeg om het definitieve ontwerp van de Pixel 4 te bespreken. Er is simpelweg nog niets van uitgelekt. Gek is dat niet, hij wordt pas in het najaar verwacht. Als deze geruchten kloppen dan stapt Google af van haar foeilelijke en diepe notch op de Pixel 3 XL. Wel krijgen we daar een schermgat voor terug vergelijkbaar als bij de Samsung Galaxy S10+.

Google Pixel 4 XL schema

Google kocht ook voor het scherm van de Pixel 3 XL in bij Samsung dus gek is de gelijkenis niet. Of dit betekent dat de reguliere Pixel 4 een enkel cameragat krijgt of ouderwetse balken boven en onder is nog afwachten. Ondanks het ontbreken van een notch bovenaan en balk onderaan lijkt Google wel weer te kiezen voor dubbele speakers. Wat wel mist is een vingerafdrukscanner. Die zat bij alle vorige edities achterop maar in dit schema ontbreekt hij. Google kan er voor kiezen om deze in het scherm in verwerken. Net als, juist, de Galaxy S10.

Eindelijk 2e camera

Grootste verrassing is de dubbele camera achterop. Google paste afgelopen jaar wel een dubbele camera toe in haar Pixel maar dan voorop. Tot nu toe wist Google dezelfde indrukwekkende cameraresultaten te behalen dankzij software. De HDR+ functie van de Pixel-telefoons staat bekend als de beste in de industrie en bewijst dat je geen 2e camera nodig hebt voor indrukwekkende foto's. Google lijkt nu toch voor de druk te zwichten en stapt ook over. Of Google de 2e camera sensor gebruikt voor scherpte/diepte of voor zoom is onduidelijk. Daar is het nog veel te vroeg voor om daar iets zinnigs over te zeggen. En laten we dat dan vooral niet doen.

(via)


Prijsvergelijker Google Pixel 4 XL
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Conrad
64 GB White
€ 1.199,00 € 1.199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 4 XL


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel