Huawei P30 Pro met 10x zoom duikt in het rood op


De eerstvolgende grote telefoonaankondiging is van Huawei. 26 maart kondigt het in Parijs naar alle waarschijnlijkheid de P30 samen met de P30 Pro aan. Afbeeldingen van een rode Huawei P30 Pro duiken nu op.

Het is niet voor het eerst dat we het toestel zien. Vorige renders waren ook al afkomstig van Roland Quandt die vaker renders van onaangekondigde telefoons publiceert. Ditmaal zien we het toestel van alle hoeken en kunnen we bevestigen dat de P30 Pro niet over een koptelefoonuitgang beschikt. De reguliere P30 krijgt die wel.

Huawei P30 Pro Sunrise
De Huawei P30 Pro in rood Sunrise

Dat moeten we echter snel vergeten als je bedenkt dat de Huawei P30 Pro over een camera met 10x zoom beschikt. Veel concurrenten gaan momenteel niet verder dan 3x. Hoe Huawei dit technisch gelukt is laat nog even op zich wachten, details daarover horen we ongetwijfeld eind maart in Parijs. Achterop zitten 3 verschillende camera's met een lensopening van tussen de f/1.6 en f/3.4. Er is verder laser autofocus en een ToF-camera om nauwkeurig diepte te kunnen waarnemen. Huawei past ook infrarood toe zodat je hem als afstandsbediening kunt gebruiken. De rode versie krijgt mogelijk straks de naam 'Sunrise' en complimenteert 'Ice White' en 'Twilight / Aurora'.


Prijsvergelijker Huawei P30 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
128 GB Black Refurbished
€ 207,99 € 211,98   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P30 Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel