Vernieuwde HTC One M8s nu al in de winkel


De begin deze maand aangekondigde One M8s van HTC ligt nu al in de winkel. Het model is een licht aangepaste uitvoering van de One M8 van vorig jaar. Zo is er een nieuwe camera, processor en batterij aanwezig.

De One M8s boet licht in op de processor. Weg is namelijk de Snapdragon 801 uit de oorspronkelijke One M8 en nieuw is een 64-bits Snapdragon 615. Ondanks dat die op papier iets minder krachtig is telt die toch vier cores meer dan de 801. Nieuw is ook de 13 megapixel camera die de UltraPixel camera vervangt. Die laatste beschikte over 'slechts' 4 megapixel al deed die camera het in het donker wel relatief goed. Ook is er in deze HTC One M8s ruimte voor een grotere batterij; bijna 10% meer.

New HTC One M8s
Nieuwe HTC One M8s nu al in Nederland

De HTC One M8s ligt in de kleur grijs nu al bij Hi in de webshop. Daar geldt; vandaag besteld, morgen in huis. Opvallend is dat het model nergens anders nog verkrijgbaar is. Mogelijk heeft Hi dus een exclusieve deal met HTC gesloten. Los is het HTC-toestel daar niet verkrijgbaar dus je bent helaas aangewezen op uitsluitend Hi-abonnementen. Wanneer het model ook elders verkrijgbaar zal zijn is onduidelijk. Mocht het ook bij andere shops opduiken dan voegen we die automatisch voor je toe.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel