Firmware Update Friday - Week 15

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Apple iPhone en de vandaag uitgekomen Samsung Galaxy S6 en S6 edge.

Apple iPhone - iOS 8.3

We beginnen met iOS 8.3 die deze week uitkwam. Voor ons Nederlands-sprekende mensen is er een interessante toevoeging; Siri praat vanaf nu Nederlands. Je vindt de instellingen onder Instellingen op je iPhone. Apple gaf versie 8.3 al enige tijd als publieke beta uit maar hij is nu voor iedereen verkrijgbaar, mits je beschikt over minimaal een iPhone 4s. Het blijkt om een relatief grote update te gaan die naast snelheidsverbeteringen, verholpen problemen dus ook nieuwe functionaliteit bevat. Apple heeft alle wijzigingen netjes opgesomd op haar website.

Helaas zijn er ook mensen die problemen ondervinden met iOS 8.3. Voor sommige gebruikers is het vanaf nu niet meer mogelijk om met Touch ID betalingen te verrichten in de App Store. Apple hoeft vermoedelijk geen nieuwe update uit te rollen om het probleem op te lossen, mogelijk zit het probleem bij Apple zelf. Bij problemen dus later nogmaals proberen.

Samsung Galaxy S6 en S6 edge

Ook de vandaag uitgekomen Galaxy S6 en S6 edge van Samsung krijgen meteen een update. Die is zo'n 250 MB in omvang en zorgt onder meer voor een snellere vingerafdrukherkkening. Op ons testmodel bleek dat inderdaad te kloppen. Was de herkenning eerder nog net iets trager dan op de iPhone, nu is hij gelijk of zelfs sneller. Ook zijn er wijzigingen te vinden in de foto-editor, e-mail, muziek en de S-Planner.

Galaxy S6 edge update

Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel