Persrenders Samsung Galaxy J7 (2016) komen naar buiten


Er is inmiddels al heel wat informatie van de Galaxy J7 (2016) naar buiten gekomen. Echter van een officiële onthulling is het nog niet gekomen. Dat dit niet lang meer op zich laat wachten blijkt wel uit het uitlekken van z'n statieportret.

Omdat alle lekken vrijwel uitsluitend uit China komen houden wij nog even een slag om de arm of de J7 (2016) ook naar Europa en ons land komt. Hij werd zelfs onlangs nog goedgekeurd voor de Chinese markt. En dat terwijl hij nog moet worden aangekondigd. We sluiten dus niet uit dat Samsung de Galaxy J7 (2016) alleen daar wil uitbrengen. In dat geval lopen we een 5,5 inch groot toestel mis met een eigen Exynos 7870 krachtbron. Onderstaande persrenders komen nu dankzij WinFuture naar buiten.

Samsung Galaxy J7 (2016)

Qua uiterlijk lijkt het een iets grotere variant van de Galaxy J5 (2016) te zijn. De achterkant zal hierdoor vermoedelijk ook van plastic zijn maar mogelijk is er wel sprake van een metalen frame. Hierdoor ontstaat toch een stevig geheel dat bovendien premium aanvoelt. De camera van de J7 (2016) komt uit op 13 megapixel en binnenin is ruimte voor een 3.300 mAh grote batterij. Eerder werd nog rekening gehouden met een nog grotere 4.300 mAh exemplaar. Dat bleek achteraf misschien toch iets te voorbarig. Doordat de achterkant te verwijderen is kan ook de batterij vervangen worden. Uiteraard heeft Samsung de J7 geschikt gemaakt voor snel 4G-internet. Benieuwd naar meer plaatjes? Bekijk dan zeker even de bronlink hieronder.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel