“Samsung Galaxy Note 6 met Android N komt al in juli”


Samsung lijkt de introductie van de Galaxy Note steeds een beetje te vervroegen. Kwamen de Note 3 en 4 nog in september, de Note 5 werd al in augustus aangekondigd en de Note 6 staat voorlopig voor juli in de planning.

Momenteel is het nog bijzonder vroeg om concrete uitspraken te doen over de Galaxy Note 6 zoals verwachte specificaties en zelfs nog maar een introductiedatum. Het is wel vrij veilig om te stellen dat de phablet onder Android N draait. Dit nog naamloze besturingssysteem van Google is al min of meer aangekondigd maar details ontbreken grotendeels. Reden voor een mogelijk vervroegde lancering is de min of meer mislukte uitrol van de Note 5.

Samsung Galaxy Note 5 hands-on
Opvolger Galaxy Note 5 komt mogelijk eerder

Die kwam in tegenstelling tot z'n voorganger niet overal ter wereld uit. Ook Nederlandse gebruikers visten achter het net en waren aangesproken op dure import. Bovendien viel de lancering samen met de komst van de Galaxy S6 edge+. Door die gelijktijdige lancering liep de Note-verkoop terug en in de ogen van Samsung zelfs tegen. Reden om het dit jaar dus anders te doen. Als de geruchten over een juli lancering kloppen dan presenteert Samsung voor het eerst sinds tijden haar nieuwe Note-model niet tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Zoals gezegd hebben we nog geen mogelijke specificatielijst voor je, naast de aanwezigheid van Android N dan. Details daarover worden de komende maanden verwacht.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel