Samsung brengt robuuste Galaxy Xcover 4 naar Nederland


De onlangs aangekondigde Galaxy Xcover 4, een robuuste en waterdichte bouwvakkerstelefoon, komt naar Nederland. Het toestel is nog nergens in een webshop te vinden maar dat gaat volgens Samsung snel veranderen.

Ook de voorganger van de Galaxy Xcover 4 kwamen hier op de markt dus erg verrast zijn we niet door dit nieuws. Het begin maart aangekondigde toestel wordt in de markt gezet als een outdoor-telefoon omdat hij bestand is tegen de elementen. Niet alleen moet de IP68-certificering zorgen dat water en stof buiten de deur blijven, de MIL-STD 810G standaard zorgt dat hij ook tegen een stootje en flinke temperatuurwisselingen kan. Daarmee verschilt het toestel van bijvoorbeeld de Galaxy S7 die tevens een IP68-certificaat op zak heeft.

Samsung Galaxy Xcover 4 zwart
De stevige Xcover 4 van Samsung

De Samsung Galaxy Xcover 4 beschikt over een 5 inch HD-scherm dat geschikt is voor gebruik met handschoenen. Daarmee is het toestel meteen al een stukje groter dan z'n voorganger, die deed het nog met 4,5 inch. Ook anders is de hoofdcamera van 13 megapixel die daarmee in megapixels ruim verdubbeld is ten opzichte van de 5 megapixel van de Xcover 3. De camera is zelfs uitgerust met een meer dan keurige f/1.9 lens waardoor hij in theorie ook 's avonds in het donker prima belichtte foto's kan schieten. Lukt dat niet dan is er altijd nog een ingebouwde flitser. Samsung zegt de Xcover 4 vanaf april in de winkels te hebben voor een bedrag van 249 euro.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy XCover 4
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Black
€ 269,95 € 269,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy XCover 4


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel