Instap Alcatel Shine Lite komt in dure 24 karaat goud uitvoering


We zien wel vaker dat smartphones in dure gouden uitvoeringen beschikbaar komen. Je wilt namelijk maar al te graag laten weten dat je het breed kunt laten hangen. Of het echter een logische keuze is om hiervoor een instapmobiel te nemen weten we niet.

Als je genoeg geld hebt dan kun je natuurlijk duizend euro neertellen voor deze Alcatel Shine Lite 24K Gold. Echter, als je geld overhebt dan snappen we niet meteen waarom je voor de Alcatel Shine Lite zou kiezen? Natuurlijk, het is met een volledig glazen behuizing een fraaie verschijning, en de vingerafdrukscanner achterop is best handig. Echter, voor hetzelfde geld heb je een 128 GB gouden iPhone 7 Plus. Die draait dan geen Android natuurlijk, maar het gaat om het idee. Misschien is deze gouden Shine Lite daarom meer een afleidingsmanoeuvre.

Alcatel Shine Lite 24 karaat goud
24 karaat goud laat de Shine Lite extra shinen

Gouden telefoons zijn niets nieuws, en ook telefoons die in echt goud gehuld zijn zien we vaker voorbijkomen. Dat zijn dan meestal wel high-end telefoons zoals de iPhone. Zo verkocht Coolblue vorig jaar nog een iPhone 6 van 24 karaat met ingelegde diamanten. In Rusland zijn dergelijke telefoons relatief populair. Vooral met afbeelding van president Poetin. Het bedrijf dat deze telefoons ombouwt onthulde enkele dagen geleden ook nog een gouden uitvoering van de nieuw uitgekomen Nokia 3310. Het zijn dus niet altijd high-end telefoons die in goud gehuld worden.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel