In goud gehulde iPhone 5s verkrijgbaar met gezicht van Vladimir Poetin


Voordat we bedolven worden onder haatmail; we houden van Russen! Vooral de Russische dashcam-compilaties doen het hier goed op de redactie. Mocht je echter net dat beetje meer van Rusland houden, en in het bijzonder Poetin, dan is dit jouw mobiel!

Een goud ingelegde iPhone 5s met het gezicht van Vladimir Poetin. De 'Caviar iPhone 5S Supremo Poetin' komt gek genoeg niet uit Rusland maar wordt in Italië gemaakt. Je legt er 3.200 euro voor neer maar dan krijg je wel de 64 GB uitvoering. De vraag is alleen wel wie zo vaderlandslievend is om de Cavier Poetin te kopen met een Amerikaanse telefoon wil rondlopen?

Caviar iPhone 5S Poetin

Naast een gouden iPhone krijg je er trouwens ook een luxe gelakte houten doos waarin alle accessoires zitten. Wie wil dat nou niet? Normale stervelingen die iets minder fan zijn van Poetin maar toch van een gouden iPhone houden kunnen natuurlijk altijd nog de normale gouden-uitvoering bestellen. Je staat dan misschien iets minder in de picture, maar misschien is dat nou net wel de bedoeling.

Bron: Caviar-phone.ru


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Black Refurbished
€ 115,00 € 115,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel