LG G6 vanaf begin april verkrijgbaar voor 749 euro


Meestal zijn vlaggenschepen van de wat grotere fabrikanten meteen als pre-order te bestellen. Zo niet de LG G6. Het toestel is nog nergens verschenen in de voorverkoop. Daar komt snel verandering in want LG heeft de prijzen bekendgemaakt.

De G6 krijgt van LG een stevig prijskaartje mee van 749 euro. Diens voorganger de G5 kostte nog 680 euro toen hij de winkel bereikte. LG is echter niet de enige die voor 2017 een flinke prijsstijging in petto heeft. Ook vlaggenschepen van de concurrentie lijken dit jaar de psychologische grens van de 700 euro te doorbreken. LG denkt dit te kunnen rechtvaardigen door het FullVision-scherm dat nagenoeg de gehele voorzijde bedekt.

LG G6 kleuruitvoeringen
LG G6: vanaf april voor 749 euro verkrijgbaar

Ook is LG voor 2017 overgestapt op een unibody met ingebouwde batterij. Jarenlang hield LG vol aan de verwisselbare batterij waarmee het zich probeerde te onderscheiden van de rest. De consument gaf hier echter weinig om getuige de tegenvallende verkoopcijfers. Ook het modulaire ontwerp is in de prullenbak beland ten gunste van waterdichte IP68-eigenschappen. Wel gebleven is de dubbele camera die dit jaar niet meer buiten de behuizing uitsteekt. Er is wel een nieuwe groothoeklens van 125 graden voor meer natuurlijke opnames. Verwacht de LG G6 vanaf begin april eerst bij T-Mobile voor een adviesprijs van 749 euro. Niet veel later zal het toestel overal breed verkrijgbaar zijn in de kleuren Astro Black, Ice Platinum en Mystic White.


Prijsvergelijker LG G6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
White
€ 256,94 € 256,94   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel