Ook Samsung Galaxy S6 en S6 Edge duiken vroegtijdig op video op


Ook Samsung is het niet gelukt om haar productaankondigingen geheim te houden tot de officiële lancering. Met nog een paar uur op de klok zien we nu bewegende beelden van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

Dit is niet de eerste keer dat we materiaal voorbij zien komen van de Samsung Galaxy S6 en de S6 Edge. Toch voelen beide toestellen anders aan dan we eerder hebben gezien. Aantrekkelijker misschien wel. Sowieso lijken beide modellen een stuk meer premium dan zeg de Galaxy S5 van vorig jaar. Dat is ook niet zo verwonderlijk. De S5 was één groot stuk plastic terwijl de S6 en S6 Edge van metaal zijn en bovendien vele malen dunner.

Ook lijken de modellen smaller te zijn dan eerder. Dat is misschien ook wel zo maar het lijkt toch eerder optisch bedrog. Eigenlijk kunnen we concluderen dat de tot nu toe opgedoken foto's geen recht doen aan de kwaliteit van het toestel. Sommige bronnen, waaronder de AT&T-lek zeiden dat ook al. Wij moeten ons daar mogelijk nu bij aansluiten. De S6 en S6 Edge zijn daarmee een trendbreuk met Samsung's verleden dat voornamelijk uit plastic telefoons bestaat. Samsung kondigt beide modellen vanavond aan tijdens een speciale keynote.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel