Samsung Galaxy S III wellicht al in april aangekondigd


Een Chinese Samsung-baas heeft gezegd dat de lancering van de Galaxy S III best naar april verplaatst mag worden. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, maar blijkbaar is het toestel gereed voor de verkoop.

Dat is natuurlijk goed nieuws voor wie een opvolger zoekt voor z'n huidige Galaxy S2. Daarnaast gonst het van de afbeeldingen van de vermoedelijke Galaxy S III, zoals die hieronder.

Samsung Galaxy S III next to iPhone
Samsung Galaxy S III naast de iPhone?

Vreemd blijft dat deze afbeelding verdacht veel lijkt op de Galaxy S WiFi 4.2 die hieronder is afgebeeld. Bovendien is het gek dat in deze screenshots het batterijicoontje van Android Gingerbread gebruikt worden terwijl algemeen aangenomen wordt dat de Galaxy S III onder Ice Cream Sandwich draait. Nu lijkt het batterijicoon van ICS op de Galaxy S2 ook op Gingerbread dus dat hoeft niet veel te betekenen.

Samsung Galaxy S WiFi 4.2
Samsung Galaxy S WiFi 4.2

Tevens kun je vraagtekens plaatsen bij de keuze van Samsung om een fysieke homeknop te gebruiken terwijl ICS daartoe fabrikanten niet verplicht. We blijven alle geruchten over de Galaxy S III scherp en kritisch voor je in de gaten houden. Tot die tijd adviseren we je een snufje zout te nemen bij vrijwel al het nieuws over de Galaxy S III.

Bron: Versusio.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel