“Samsung begonnen met productie Galaxy S3”


De geruchtenmolen rondom de opvolger van de immens populaire Galaxy SII lijkt inmiddels op die rondom Apple-producten. Misschien een idee voor Apple om ook daaromtrent een rechtszaak te starten? Volgen laatste geruchten is de productie van de S3 begonnen.

Tevens zouden de pre-orders van providers nog nooit zo groot zijn geweest als bij deze Galaxy S3. Blijkbaar heeft iedereen er vertrouwen in dat de opvolger van de Galaxy S2 even zo populair wordt.

Samsung Galaxy S2
De Galaxy S2 wil een broertje

Volgens berichten krijgt de Galaxy S III een keramieken body dat duurzamer is dan plastic waar Samsung voorheen vaak voor koos. Vooral de voorliefde voor plastic kwam Samsung nogal eens op kritiek te staan. Andere fabrikanten zoals Motorola hebben voor hun vlaggenschip gekozen voor alternatieve materialen zoals kevlar. Het zou indien dit gerucht waar is de Galaxy S 3 een meer premium uitstraling geven.

De Samsung Galaxy S 3 wordt ergens in de de eerste helft van 2012 verwacht. Eerder liet Samsung verstek gaan tijdens het MWC vorige maand waar het vorig jaar wel de Galaxy S2 wereldkundig maakt. Onder de verwachte specs zitten een HD-display, NFC en een nog dunner uiterlijk.

Via: Slashgear.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S II i9100

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S II i9100


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel