"Samsung Galaxy S III krijgt 1080p Full HD-scherm"

· 4 reacties


Een nieuw topmodel van Samsung wordt gemist op het MWC, waar andere fabrikanten hun nieuwe smartphone portfolio aan de wereld tonen. Als geruchten over de Galaxy S III kloppen, wordt het wachten beloond.

De Galaxy S III, die mogelijk onder een andere naam op de markt komt, is de opvolger van de Galaxy S II, het huidge Android-topmodel van het Koreaanse merk. Naar verluidt is de nieuwe telefoon voorzien van een 4.8 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels: Full HD 1080p. Dat is nog nooit vertoond op een smartphone. Als deze specs kloppen, gaan concurrenten van Samsung het zwaar krijgen in 2012.

Samsung Galaxy S III krijgt 1080p Full HD-scherm

Naast geruchten over het scherm, zijn meer specificaties van het toestel in het geruchtencircuit beland. De Samsung Galaxy S III zou voorzien zijn van een 1.5 GHz-processor die Samsung in eigen huis ontwikkelde. De behuizing van het toestel zou van keramiek zijn of een kramieken uitstraling hebben. Het toestel draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung maakte eerder bekend die nieuwe toestel niet op het MWC in Barcelona te presenteren. Reden daarvan zou zijn dat het bedrijf een zo krot mogelijke periode tussen de presentatie van het nieuwe vlaggenschip en de introductie in de winkel zou willen. Dat er nu tijdens het MWC wel geruchten over het toestel opduiken, is mogelijk niet zo toevallig als het lijkt. Samsung zou niet de eerste fabrikant zijn die zelf informatie lekt om aandacht naar zich toe te trekken.

Bron: Bgr.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel