MWC 2012: De laatste geruchten

· 3 reacties


Komende maandag start in Barcelona het jaarlijkse Mobile World Congress. Tijdens dit evenement worden traditiegetrouw de telefoons voor het komende jaar aangekondigd. Iets om in de gaten te houden dus. Wij sommen de last-minute geruchten voor je op.

We hebben eerder al een voorbeschouwing gemaakt waardoor je enigszins op de hoogte bent van wat komende week allemaal komen gaat. Maar zoals elk jaar lekken er luttele dagen en zelfs uren voor het event los barst allerlei telefoons en afbeeldingen uit. We sommen de belangrijkste op.

HTC One XL

Meldingen van dit toestel dateren alweer van enige tijd geleden, maar nu zijn er geruchten die zeggen dat de One XL geen telefoon is maar een 10.1 inch tablet.

HTC devices

Daarnaast gaf HTC bovenstaande afbeelding vrij met de cryptische mededeling "I Wonder What These Could Be". Wij vermoeden de One X, One S en de One V waarvan de eerste vermoedelijk een quadcore processor heeft.

Samsung

Wie tijdens het MWC de opvolger van de Galaxy S2 verwacht komt bedrogen uit. Het bedrijf kondigde eerder al aan niet tijdens het MWC met de Galaxy S III te komen. Maar dat wil niet zeggen dat het bedrijf geen verrassingen voor ons in petto heeft. Via een agendasheet is uitgelekt dat Samsung maandag 27 februari om 09:00 "nieuwe producten" gaat aankondigen. Wij gokken op een 10.1 Galaxy Note tablet.

Mozilla-telefoon van LG

LG heeft vrijwel alle nieuwe modellen vooraf al aangekondigd, toch is er misschien nog een verrassing. Het bedrijf lijkt samen met Mozilla een telefoon te hebben gebouwd draaiend op "Boot to Gecko". Dit is een OS dat door Mozilla is gebouwd rondom internetstandaarden.

B2G
Boot to Gecko

Mocht dit waar zijn dan kan LG wel eens de verrassing van het MWC worden. Het zou bovendien het zoveelste OS worden naast iOS, Android, (Nokia) Symbian etc. We wachten af.

27 februari tot en met 1 maart

MWC start zoals gezegd komende maandag 27 februari met events van Sony, Huawei en HTC al op de zondag daarvoor. Het eerste nieuws zal hier dus zondagavond al binnenstromen. Alle reden dus om ons de komende dagen sterk in de gaten te houden om niets te hoeven missen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel