Geloofwaardige persafbeelding Samsung Galaxy S III uitgelekt

· 1 reactie


De laatste dagen duiken opvallend veel afbeeldingen op van de vermoedelijke Samsung Galaxy S3, veel daarvan blijken achteraf nep te zijn. Deze afbeelding is met meer precisie en aandacht in elkaar gezet en suggereert een aankondigingsdatum van 22 mei.

Rechtsonder valt de naam Weber Shandwick op, een PR bedrijf dat in het verleden vaker met Samsung heeft samengewerkt waaronder voor het Mobile World Congress in 2009. Bovendien valt de datum op de kalenderwidget op; 22 mei. De datum van aankondiging?

Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III?

Belangrijk aan de afbeelding is dat hij niet te sterk lijkt op de Galaxy S II. Immers, de S2 is ook geen kopie van de eerste Galaxy S. Mocht de afbeelding namelijk namaak zijn, dan heeft de maker aanzienlijk wat tijd besteedt aan creativiteit en details. Klik eens op bovenstaande afbeelding en je ziet zaken als de microfoon-gril, én een fysieke cameraknop. Het toestel lijkt daarnaast uiteraard over Ice Cream Sandwich te beschikken met het eigen TouchWiz UI daarbovenop.

Samsung kondigde eerder al aan dat het de Galaxy S III tijdens een apart event zou aankondigen. Onder de verwachte specs vallen zaken als een 4,8 inch HD-scherm, een eigen quadcore-processor en een nog dunner uiterlijk.

Via: Androidandme.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel