Stijlvolle instapper Microsoft Lumia 650 nu verkrijgbaar

· 1 reactie


Misschien wel de mooiste Lumia tot nu toe. Zo omschrijven sommigen de Lumia 650. Hij is vanaf vandaag bij sommige winkels verkrijgbaar. Met een strakke metalen frame en een helder AMOLED-scherm voelt de Lumia 650 een stuk duurder aan dan hij is.

Er gaat een hardnekkig gerucht over de Lumia 650; het is namelijk goed mogelijk de laatste Lumia van Microsoft. Niet dat ze stoppen met Windows-telefoons maar toekomstige modellen komen mogelijk uit onder de Surface-naam. Dat maakt de Microsoft Lumia 650 zelf niet per se meer bijzonder, daarvoor moet je echter wat dieper kijken.

Microsoft Lumia 650 op tafel
De stijlvolle Microsoft Lumia 650 ligt nu in de winkel

Zo op het eerste gezicht zou je namelijk niet zeggen dat we hier te maken hebben met een instaptelefoon die de grotendeels van plastic gemaakte Lumia 550 moet opvolgen. Nu geldt de 650 niet helemaal als z'n opvolger maar hij heeft er wel veel van weg. Qua specificaties dan. Qua uiterlijk is deze Lumia 650 een stuk zakelijker en dat is niet zonder reden. Microsoft wil vooral een jonge zakelijke doelgroep aanspreken die niet zonder Office-apps, de online opslagdienst One Drive en Windows 10 kunnen. Wie dan niet zoveel geld voor een telefoon overheeft als bij de Lumia 950 komt dan automatisch bij deze Lumia 650 terecht. Hij ligt vanaf vandaag bij selecte winkels in de schappen, bij Belsimpel bijvoorbeeld. Het lijkt voorlopig alleen om de zwarte uitvoering te gaan, de witte laat nog even op zich wachten.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel