Nieuwe HTC One kan wellicht draadloos opgeladen worden


Draadloos opladen is al bijna zo oud als de weg naar Rome. Toch wordt het zo nu en dan weer eens uit de kast gehaald door mobiele telefoon fabrikanten waaronder Palm en Nokia. Nu lijkt ook HTC het weer toe te passen in de nieuwe HTC One.

De opvolger van de One, hoe hij ook genoemd mag worden, staat de laatste tijd bijna non-stop in de spotlights. Deze nieuwe One, mogelijk One Up of One 2014, beschikt over twee camera's aan de achterzijde voor vermoedelijk nog betere foto's en nieuwe mogelijkheden. Tot op heden werd er nog niet melding gemaakt van draadloos opladen, maar bewijs daarvoor lekt nu uit.

Wireless Charging Cover
Een cover om draadloos opladen mogelijk te maken

Het bewijs is afkomstig van een dump van de achtergrondplaatjes en geluiden die je standaard bij de nieuwe One krijgt. Hierbij zit een geluidsbestand genaamd "WirelessChargingStarted.ogg" die weinig aan de verbeelding overlaat. En zo lijkt de nieuwe HTC One weer iets minder geheimen voor ons te hebben. HTC kondigt hem naar alle verwachting op 25 maart aan. Probeer dan toch erg verbaasd te kijken als HTC deze 'unieke' eigenschap opnoemt.

Via: Phonearena.com


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel