The All New HTC One leent zich weer voor nieuwe fotoshoot


Welke naam HTC er precies aan gaat geven is nog niet helemaal duidelijk. Het kan gewoon 'One' zijn, hij kan ook de nieuwe 'One' of 'One Up' heten. Welke naam hij ook krijgt hij poseert vandaag wederom uitgebreid voor de camera.

En zo kent de opvolger van de HTC One nagenoeg geen geheimen meer voor ons. Hoezeer HTC ook probeert interesse te blijven wekken in z'n nieuwe functies via het eigenhandig uitbrengen van allerlei teasers. Zo zijn de twee camera's, de nieuwe speaker grill en de rondere hoeken ons inmiddels bekend.

HTC One Up or One 2014

Wat dat betreft is er meer nieuwswaarde in een afbeelding die @evleaks van het weekend plaatste. Hierop is een speciale case voor de nieuwe One te zien met aan de voorzijde wat lijkt op een LED-scherm. Hierop is de tijd en de weersverwachting te zien.

HTC One Up M8 case

Of het daadwerkelijk een apart scherm is of dat het licht doorlaat van de nieuwe One zelf is nog onduidelijk. Erg waarschijnlijk is dat laatste scenario niet als HTC een LCD-scherm toepast. De nieuwe HTC One wordt 25 maart verwacht tijdens een speciaal event. Mogelijk ligt het toestel vlak daarna al in de winkels.

Bron: Weibo.com en @evleaks


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel