Opvolger HTC One in hoge resolutie gespot, discussie over de naam


Een beschermhoesje-fabrikant heeft mogelijk de hoogste resolutie foto van de opvolger van de One tot nu toe gelekt. Eerder al leek HTC de bedieningsknoppen te verhuizen naar het scherm, en nu vragen we ons af of dat wel zo handig is.

We zien namelijk nog steeds een balk onder het beeldscherm met middenin het logo. Bij de One stonden daarnaast de bedieningsknoppen. Bij diens opvolger staan ze daarboven in het beeldscherm. Zodoende gaat er wel wat scherm verloren. Bovendien lijkt het toestel nu onnodig langer want waarvoor is die ruimte met het logo immers voor?

HTC One Plus M8

Inmiddels is het speculeren over de naam ook volop losgebarsten. Mogelijke kandidaten zijn de 'One+', de 'One Two' of 'One 2' en inmiddels kunnen we daar ook 'The All New One' aan toevoegen. Bovendien zal hij in het grijs, goud en zwart aangekondigd worden. Overigens reageerde Jeff Gordon, hoofd PR HTC, op dat laatste gerucht over de naam met het veelzeggende statement: LOL. We weten het vermoedelijk 25 maart zeker. Voor die datum heeft HTC een persconferentie gepland.

Bron: @evleaks, (2)


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel