Werkende HTC M8 in volle glorie gefotografeerd


Er is een foto opgedoken van een werkende M8 die qua kwaliteit stukken beter is dan vorige foto's. Bovendien, en dat is misschien nog wel belangrijker, deze foto laat de voorkant van het apparaat zien.

Direct valt op dat de sensoren bovenaan het toestel verhuist zijn. Deze zitten bij de One nog links van de speaker, bij de M8 zitten ze rechts gezellig bij de front-facing camera. De nieuwe locatie lijkt wel ten koste te gaan van de grootte van de speakergrill, maar we betwijfelen dat de M8 daardoor minder hard geluid kan maken.

HTC M8 front
Kiekeboe!

Elementen van deze afbeelding stroken met eerdere berichtgeving. Zo zijn de bedieningsknoppen verdwenen en worden nu op het beeldscherm weergegeven. En ook de bovenkant met de locatie van de sensoren en kleinere gril komen overeen met renders die ook zijn opgedoken.

HTC M8 render front

Over bovenstaande render hebben wij zelf zo onze bedenkingen. Het screenshot lijkt afkomstig van een eerder lek. Alle geblurde delen komen overeen. Dit zou dus goed een goede PhotoShop kunnen zijn. We zullen het ergens in maart waarschijnlijk zeker weten. Dan wordt de aankondiging van de opvolger van de One verwacht.

Bron: @HTCFamily_RU


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel