Plaatjes Huawei Ascend P7 vlakvoor MWC uitgelekt


Tijdens het MWC wordt van Huawei verwacht dat ze hun volgende vlaggenschip gaan presenteren. Van de Ascend P7 wisten we al dat hij Android 4.4 KitKat zou draaien maar een gezicht ontbrak tot op heden.

Het lijkt van de afbeelding duidelijk dat de opvolger van de Ascend P6 een premium telefoon gaat worden die in de kleuren roze, goud, wit en zwart uit zal komen. Daarnaast zal hij in tegenstelling tot de P6 beschikken over twee LED-flitsers. Er is op het scherm een oude datum te lezen waarmee we de mogelijkheid open laten dat het hier om een concept gaat.

Huawei Ascend P7
De Ascend P7 van Huawei

Aan de afbeelding valt niet op te maken hoe dun het toestel zal worden. Toen Huawei de Ascend P6 aangekondigde was het volgens Huawei de dunste smartphone ter wereld. Die titel kwam het ook op kritiek te staan want een dunne telefoon staat nagenoeg synoniem met een kleine batterij. Volgens de bron is de P7 een 5,5 inch grote telefoon met een Full HD-resolutie. Het is afwachten of het toestel hierboven ook daadwerkelijk door Huawei zal worden aangekondigd tijdens het MWC.

Via: Nowhereelse.fr


Prijsvergelijker Huawei Ascend P6

Toon alle aanbiedingen van de Huawei Ascend P6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel