Firmware Update Friday - Week 8

· 2 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Samsung Galaxy Note en de Apple iPhone 3G S, 4, 4S en iPhone 5.

Samsung Galaxy Note N7000 - Android 4.1.2 Jelly Bean

We beginnen deze week met een update voor de originele Galaxy Note. Samsung bewijst dat ze ook aan oudere modellen denken want het heeft Android 4.1.1. Jelly Bean uitgerold. De update heeft onze oosterburen al bereikt dus lang zal het niet meer duren.

De nieuwe update brengt typische Jelly Bean functies zoals Google Now, Project Butter en een vernieuwd notificatiegedeelte. Downloaden kan via Samsung Kies, maar via het toestel zelf zou ook lukken.

Apple iOS 6.1.2

iPhone 3G S en hoger - iOS 6.1.2

En dan was daar nog de beloofde update van Apple. Versie 6.1.2. van iOS verhelpt het probleem met Exchange waar voornamelijk serverbeheerders last van hadden. Voor gebruikers van een iPhone die over een Exchange-account beschikken is het trouwens ook goed nieuws; met deze versie gaat de batterij langer mee. Updaten kan zoals van ouds via het toestel zelf. De update heeft betrekking op de iPhone 3GS, 4, 4S en iPhone 5.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel