Tweede generatie Motorola Moto E krijgt mogelijk toch 4G


Krijgt ie het wel, krijgt ie het niet? De huidige generatie Moto E is het absolute instapmodel van Motorola en beschikt niet over 4G. Diens opvolger krijgt het nu mogelijk weer wel, nadat eerdere geruchten hierover ontkracht werden.

En zo blijven we een beetje tussen een ja en een nee zitten of de opvolger van de Moto E daadwerkelijk over snel 4G-internet zal beschikken. Het Amerikaanse Best Buy weet het nu echter zeker; de 2e generatie Moto E beschikt over 4G en krijgt een groter beeldscherm. Over dat laatste waren de meeste geruchten het echter wel met elkaar eens.

Motorola new Moto E 2015

Ergens is het best opvallend dat zelfs de volgende Moto E de beschikking krijgt over 4G. Immers, de opvolger van de Moto G heeft niet eens 4G-ondersteuning. En dat toestel staat een treetje hoger dan de Moto E. We wachten daarom de aankondiging van Motorola, of beter gezegd Lenovo, nog even af voordat we definitief conclusies gaan trekken.

Specificaties Moto E (2015)

Andere verschillen zijn een groter opslaggeheugen van 8 GB. De huidige Moto E moet het nog doen met 'slechts' 4 GB. De schermgrootte gaat omhoog van 4,3 naar 4,5 inch en de Android-versie zal naar alle waarschijnlijkheid uitkomen op Lollipop. Processorsnelheid en cameraresolutie blijven gelijk. Mogelijk komt er wel een selfiecamera bij. Duidelijke geruchten over een mogelijke lancering zijn er nog niet.

Bron: Best Buy


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel