Specificaties Samsung Galaxy S5 kunnen wel eens tegenvallen

· 1 reactie


Veel media, waaronder wij, doen alsof de specificaties van de Galaxy S5 allang vaststaan. Echter, totdat Samsung het toestel daadwerkelijk aankondigt kan er nog van alles veranderen. En dat zou wel eens kunnen leiden tot teleurstellingen.

Zo kwijlen wij al tijden over een 5,2 inch groot AMOLED-beeldscherm met een 2K-resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Mocht de Galaxy S5 echter uitkomen met een meer dan prima Full HD-beeldscherm dan zou dat een tegenvaller zijn. Nu zegt een opgedoken benchmark-screenshot precies dat van de opvolger van de Galaxy S4.

Samsung Galaxy S5 benchmark specs

Nu is zo'n afbeelding eenvoudig te maken en vervalsen. Het is dus de vraag hoeveel waarde we hieraan moeten hechten. Feit blijft wel dat als de Galaxy S5 niet over de specificaties beschikt waarover nu al zo lang gesproken wordt dat als een flinke tegenvaller opgevat kan worden.

Processor

Een ander voorbeeld is de processor. Ondanks dat blogger Eldar Murtazin eerder nog beweerde dat Samsung voor de S5 de nog uit te komen Snapdragon 805 zou gebruiken, doet dit screenshot vermoeden dat er 'gewoon' van een Snapdragon 800 gebruik gemaakt gaat worden. Ergens is dat niet ondenkbaar. De Snapdragon 805 moet nog uitkomen, vermoedelijk pas in mei. Het mag toch worden aangenomen dat de S5 eerder dan dat uitkomt.

Bron: hdBlog.it


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Black
€ 242,56 € 242,56   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel