High-end BlackBerry “Ontario” duikt op op benchmark-site


Een trouwe bron van informatie over nog niet aangekondigde telefoons zijn site's met benchmark-resultaten. Makers van telefoons willen immers wel graag weten hoe hun nieuwe producten presteren. En zo lekt vandaag een BlackBerry-telefoon uit.

Het gaat om een toestel met codenaam Ontario. Dat BlackBerry hiermee bezig is, is al langer bekend. Samen met de Windermere moet dit de nieuwe high-end modellen worden. Naast die namen wisten we nog niet veel van beide modellen. Tot vandaag dan want naast een vermelding op benchmark-site Geekbench bereiken ons vandaag ook enkele specificaties.

BlackBerry Ontario benchmark

Zo zou de Ontario zijn uitgerust met een Snapdragon 800-processor met vier cores die op 2,15 GHz draaien. Het vorige vlaggenschip moest het nog doen met een dualcore-exemplaar. Dat betekent dat Blackberry het OS eindelijk geschikt heeft gemaakt voor quadcore-processors. Verder krijgen we te weten dat de Ontario over 2 GB aan RAM-geheugen beschikt, net als de Z30 en Q10. Houdt trouwens geen rekening met een snelle release. Eerst worden de nieuwe instapmodellen van Foxconn verwacht.

Bron: Geekbenchm


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel