Opvouwbare telefoon van Oppo lijkt op Huawei Mate X


Ook Oppo heeft een buigbare telefoon meegenomen naar het MWC en die komt wel heel bekend voor. Hij lijkt namelijk op die van Huawei. Een enkel scherm dat je naar binnen buigt met aan de zijkant een verdikking voor onder andere de camera's. En toch is Oppo's telefoon heel anders.

Want deze buigbare telefoon van Oppo is nog lang niet verkrijgbaar. Het is een prototype die pas in productie gaat wanneer de vraag voldoende is. Verwacht hem dus niet in 2019 in de winkels. De Huawei Mate X daarentegen, en zelfs de Samsung Galaxy Fold, moet wel dit jaar nog in de verkoop gaan.

Oppo foldable during MWC 2019
Oppo's vouwbare telefoon

Bovenstaande afbeelding werd door Oppo zelf verspreid en moet laten zien waar het toe in staat is. Alhoewel indrukwekkend zijn we toch iets teleurgesteld in het ontwerp. Het blijkt een kopie van de Mate X van Huawei terwijl er zoveel manieren zijn om telefoons te buigen. We laten ons nou eenmaal graag verrassen. Specificaties van deze nog naamloze Oppo hebben we niet. Veel zin om die op te noemen is er niet want het gaat immers nog niet om een productieklaar toestel. Een mogelijke prijs hebben we gek genoeg wel voor je. Als Oppo daadwerkelijk een buigbare telefoon uitbrengt dan ligt de prijs niet beneden de 2000 dollar. Andere opvouwbare telefoons kosten dat namelijk ook.

Ontvang een e-mail wanneer de Mate X verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel