Samsung debuteert Galaxy A30 en A50 met schermnotch

· 1 reactie


Na het uitbrengen van telefoons met schermgaten kondigt Samsung nu ook telefoons met ouderwetse notches aan. De Galaxy A30 en A50 hebben beiden een Infinity-U scherm van 6,4 inch groot al lijkt Samsung niet erg trots op de u-vormige notch; ze proberen hem namelijk te verbergen.

Met de Samsung Galaxy A50 en A30 slaat Samsung een nieuwe richting in. Meer premium mid-rangers die betaalbaar zijn en zich onderscheiden van de rest. Deze twee nieuwe A-serie modellen doen een goede poging met hun groot AMOLED-scherm met u-vormige notch. Nu zien we vaker dan ons lief is goedkope telefoons met notches maar dat zijn dan geen AMOLED-schermen. Die zijn buitenshuis beter afleesbaar en kennen een flink hoger contrast.

Samsung Galaxy A50 en A30

Maar Samsung onderscheidt zich ook in de batterijcapaciteit. Want met een omvang van 4000 mAh zijn die lekker groot. Beide toestellen zijn uitgerust met meerdere camera's achterop. De Galaxy A30 kent naast een 16 megapixel camera een secundaire 5 megapixel schieter voor portetfoto's. De Galaxy A50 krijgt er zelfs drie; 25 + 8 + 5 megapixel. Naast een triple camera is de A50 ook als enige uitgerust met een vingerafdrukscanner in het scherm. Bij de Galaxy A30 zit die aan achterop.

Galaxy A50 en A30 in Nederland

Beide Galaxy A-modellen zijn uitgerust met een nieuw design genaamd 3D Glasstic. Dunne behuizing, zachte lijnen en lichte kleuren. Samsung heeft nog geen prijzen bekend gemaakt en daar staat of vallen de nieuwe A-modellen toch een beetje mee. Kleuren hebben we alvast wel voor je; Black, White, Blue en Coral.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A50
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Black Refurbished
€ 152,99 € 156,98   Bekijk
bol.com Partner
Black
€ 285,00 € 285,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A50


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel