‘The All New HTC One’ lekt nogmaals uit


‘The All New HTC One’ lekt nogmaals uit

We hebben wederom verse plaatjes van de nieuwe HTC One. Grotendeels komen deze overeen met eerdere afbeeldingen, behalve een cirkel rondom de camera. Bovendien lijken we bevestiging over de naam van de opvolger van de One.

Zo meldt @evleaks dat HTC inderdaad de opvolger van de One "The All New HTC One" wil gaan noemen. Wijzelf zouden het HTC ontraden want het levert een enorm probleem op. Bijvoorbeeld, hoe wil HTC de opvolger van 'The All New One' noemen? Ook 'The All New One'? En hoe herken je dan het verschil met die twee? Niet op naam. En is het niet wat gek dat als de opvolger van 'The All New One' uit is, je die nog steeds 'The All New One' noemt terwijl hij niet meer nieuw is? Apple probeerde het ook eens met de derde generatie iPad die "The New iPad" genoemd werd. Zij zagen op den duur in dat dat niet handig was en noemden de vierde generatie iPad helemaal anders. Hopelijk komt HTC tot die conclusie voordat ze deze naam gaan toepassen.

Terug naar de opgedoken plaatjes. Waarom de cameramodule hier afwijkt van eerdere beelden is ons nog onduidelijk. Mogelijk gaat het hier om een vroeg prototype, misschien is het wel een knock off. Gelukkig zien we op alle afbeeldingen wel een tweede camera terug dus dat lijkt voorlopig een zekerheid. De bron heeft de post met daarin de plaatjes inmiddels offline gehaald.

Bron: Hardforum.com, @evleaks


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel