HTC brengt One A9 uit in het roze


HTC heeft zich voor de One A9 duidelijk laten inspireren door de Apple iPhone. En omdat die ook in het roze verkrijgbaar is komt nu ook HTC met deze kleuroptie. De A9 was al in Carbon Grey, Opal Silver, Topaz Gold en Deep Garnet verkrijgbaar.

Voorlopig zul je wel een vliegticket moeten boeken naar Taiwan want de roze One A9 ligt voorlopig alleen daar in de winkels. HTC kennende drijft het toestel op den duur ook wel naar Europa en de Benelux. We zouden het ze niet kwalijk nemen want er zijn vast mensen die een dergelijke kleur begeerlijk vinden. HTC geeft de nieuwe uitvoering de naam "尖晶粉" wat zich vertaalt naar 'Spinel Powder'. Spinel is een mineraalsoort dat ook in het roze voorkomt.

HTC One A9 roze
Een roze A9

We hebben de HTC One A9 momenteel al enige tijd in ons bezit en eerlijk is eerlijk; het is een fraai vormgegeven telefoon. Een telefoon met een 5 inch Full HD AMOLED-scherm, 13 megapixel camera, UltraPixel selfiecam en een achtkernige Snapdragon 617-processor. Verwacht spoedig een uitgebreide review hier op NieuweMobiel.NL. De roze HTC One A9 gaat halverwege januari in Taiwan in de verkoop en we houden voor je in de gaten of deze kleuruitvoering ook hier naar toe komt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel