Marktaandeel Windows Phone GDR3-update ongeveer 15%


De oprichter van AdDuplex, het advertentieplatform voor Windows Phones, meldt dat intussen 15% van de Windows Phone-gebruikers de GDR3-update draait. En dat zijn er nog niet zoveel.

Het bericht is afkomstig van Alan Mendelevich, oprichter van AdDuplex. Hij geeft wel vaker inzicht in Windows Phone-weetjes. Zo liet hij onlangs nog weten dat de top 12 van populairste Windows Phones allemaal Nokia Lumia-modellen zijn. Ditmaal geeft hij ons inzicht in het aantal toestellen dat de GDR3-update draait. En dat zijn er nog niet zoveel.

Tweet ailon

15% van de Windows Phone-bezitters beschikt nu over de GDR3-update. Deze update bezorgt naast ondersteuning voor Full HD beeldschermen en quadcore processors ook nieuwe functies zoals een schermrotatielock en de Driving Mode. Het uitrollen van GDR3 is een hels karwei omdat er vele provider-versies van zijn die ieder afzonderlijk goedgekeurd moeten worden. Nokia heeft de GDR3-update samengevoegd met de Lumia Black-update. Op diens beschikbaarheid-pagina staat te lezen dat de update inmiddels beschikbaar is voor de simlockvrije Lumia 625, 820, 920, 925 en 1020. De Lumia 520 en 720 wachten nog op goedkeuring.

Bron: @ailon


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel