“Samsung Galaxy S5 halverwege maart in Londen aangekondigd”


Een nieuw jaar is begonnen en dat betekent dat we volop mogen speculeren over de lancering van het volgende vlaggenschip van Samsung; de Galaxy S5. Volgens een nieuw bericht komt hij halverwege maart.

Kondigde Samsung de Galaxy S4 nog tijdens een theatraal event aan in New York, de S5 moet 'gewoon' weer in Londen aangekondigd worden. Eerder ging het gerucht nog dat Samsung het Mobile World Congress zou aangrijpen om haar nieuwe vlaggenschip aan te kondigen. Het leek ons al erg onwaarschijnlijk, Samsung kondigde na Galaxy S2 niet meer een vlaggenschip tijdens het evenement aan.

Eerder liet een topvrouw van Samsung weten dat ze gewoon blijven vasthouden aan hun strategie van maart/april voor een aankondiging. Het bedrijf zou experimenteren met irisscanners voor identificatie maar onduidelijk is of de S5 hierover beschikt. Tot nu toe lukt het Samsung aardig om informatie over het toestel binnenskamers te houden. Geloofwaardige afbeeldingen van het volgende vlaggenschip ontbreken bijvoorbeeld.

Bron: @flapic


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel