“Productie van Samsung Galaxy S5 in januari van start, twee versies op komst”


We moeten voorzichtig zijn met geruchten over de Galaxy S5 want Samsung doet er redelijk veel aan om informatie daarover onder de pet te houden. Dit jaar zijn er bijzonder weinig beelden en moeten we het vooral met geruchten doen.

Geruchten over een lancering tussen maart en april bijvoorbeeld. Om aan de verwachte vraag te voldoen begint Samsung al in januari met de productie van de opvolger van de S4. Samsung zou daarnaast twee varianten in gedachten hebben; één van plastic en één van metaal. Bij die laatste plaatsen wij vraagtekens maar de tijd zal het leren.

Samsung Galaxy S Family

Het scherm van de S5 blijft vermoedelijk op 5 inch steken evenals de cameraresolutie al wordt waarschijnlijk wel de nieuwe ISOCELL-sensor gebruikt. Ook zou er optische beeldstabilisatie toegepast kunnen worden. Qua processorkeuze zien we hoogstwaarschijnlijk een soortgelijk scenario als bij de Galaxy S4. Daarvan werd een groot deel met een Qualcomm Snapdragon uitgerust en een ander deel met Samsung's eigen octacore Exynos. Het is nog even de vraag of Samsung het productieproces van de verwachte 64-bit Exynos op orde heeft of dat ze moeten uitwijken naar Qualcomm. Een logische keuze zou dan de nieuwe Snapdragon 805 zijn die onlangs werd aangekondigd.

Grote batterij en Android KitKat

Wel beduidend groter zou de batterij zijn. Gesproken wordt over 4.000 mAh. Dat is aanzienlijk groter dan de huidige 2.600 mAh in de S4. De toename is wel heel erg groot dat we nog maar moeten zien of Samsung dit gaat halen. Waarschijnlijker is dat Samsung de nieuwste Galaxy onder Android 4.4 KitKat laat draaien.

Bron: Etnews.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 182,10 € 182,10   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel