“Samsung Galaxy S5 krijgt 64-bit processor en 4 GB RAM”

· 1 reactie


Het tijdstip is weer aangebroken om volop over de volgende Galaxy-telefoon van Samsung te praten. En er is al het één en ander over de Galaxy S5 gezegd. Ditmaal lijkt de komst van een 64-bit processor en 4 GB aan RAM-geheugen 'zeker' zijn.

Wat is echter 'zeker' is deze tijd? Dat Samsung bezig is met een eigen 64-bit Exynos-processor is duidelijk. Het is zeer aannemelijk dat deze terechtkomt in de nieuwe Galaxy S5. Het zou niet veel zin hebben om over te stappen op 64-bit als het RAM-geheugen niet op minimaal 4 GB uitkomt. En daarom zou de S5 ook over 4 GB aan RAM-geheugen beschikken. Het duurt niet lang meer of smartphone's halen laptop en desktopcomputers in qua rekenkracht en geheugen.

Samsung 64-bit smartphone

Er zijn ook genoeg tegenstrijdige geruchten over de opvolger van de Galaxy S4, zo zou hij misschien over een metalen behuizing beschikken. Dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren, Samsung heeft hiervoor een nieuwe smartphonelijn in gedachten; de Galaxy F-serie. Ook zou de Samsung Galaxy S5 over een oogscanner beschikken, iets wat nog zeer onzeker is. Veel andere geruchten gaan over de aankondigingsdatum. De één spreekt over januari, de ander weer over maart. Feit is dat het nog wel eventjes duurt.

Bron: Dt.co.kr


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Black
€ 242,56 € 242,56   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel