PlayStation telefoon speelt Playstation-1-spellen


Er zijn wederom videobeelden opgedoken van een Sony Ericsson PlayStation-telefoon waarop een game wordt gespeeld. In de video is te zien dat Chinese reviewers Biohazard 2 en Rage Racer spelen via een emulator.

De beelden van de Sony Ericsson PlayStation-telefoon blijven maar binnenstromen. Vandaag hebben we beelden voor je waarin het toestel met een emulator Biohazard 2 en Rage Racer speelt. Beide zijn titels van de PlayStation 1, die geladen worden met ROM Buddy. Dit is een app die de gebruiker in staat stelt spellen te downloaden en te laden als BIN bestanden. De applicatie waarmee de spellen daadwerkelijk gespeeld worden, is mogelijk standaard geleverd bij de PlayStation-telefoon. Daarover wordt momenteel druk gespeculeerd. Uit de video valt op te maken dat de spellen soepel draaien. Daarnaast lijkt het toestel fijn in de hand te liggen.

Geen bevestiging

Wij hopen dat de de PlayStation-telefoon snel klaar is voor verzending. Het toestel, dat waarschijnlijk Xperia Play gaat heten, is echter nog altijd niet bevestigd door Sony Ericsson. Velen verwachtten een persconferentie op de CES, maar die bleef achterwege. Het lijkt erop dat de Xperia Play op de MWC, die in februari in Barcelona wordt gehouden, aan de wereld wordt voorgesteld.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel