Specificaties Nokia E6 gelekt

· 1 reactie


Het eerste dat we van de Nokia E6 zagen waren de foto's die gemaakt zijn met de camera van het toestel. Nu hebben we meer technische informatie over dit nieuwe zakelijke toestel van de Finse fabrikant.

Een XML-sheet die opdook op de site van Nokia maakt duidelijk dat het, zoals verwacht, gaat om een toestel dat draait op Symbian^3. De E-serie bestaat uit zakelijke toestellen. Het verbaast ons dus niet dat de E6-00 uitgerust zal worden met een volledig QWERTY-toetsenbord. De telefoon heeft een scherm met een resolutie van 640x480 pixels. Wij verwachten dat het om een toestel in candybar-formaat gaat. Als dat klopt, dan is de E6 de waardige opvolger voor de E72.

Camera

De 8-megapixel-camera van het de E6 zagen we al in actie op een foto van een Oosterse bruiloft, die kennelijk werd bezocht door één van de ontwikkelaars van de smartphone. De specificaties van het toestel maken duidelijk dat de E6 een behoorlijke verbetering ten opzichte van de E72 is. Zo is de komst van Symbian^3 naar een toestel in candybar-formaat een behoorlijke verbetering.

Bron: Mynokiablog.com



Praat mee over dit artikel