Nieuwe beelden Sony Ericsson PlayStation-telefoon


Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de Sony Ericsson Playstation-telefoon: dit keer met het Xperia logo erop. Verder is te zien dat het toestel op Android 2.3 Gingerbread draait. Ook vallen er wat nieuwe details te onderscheiden.

In oktober van vorig jaar kwamen de eerste beelden van de Sony Ericsson PlayStation-telefoon binnen. Deze zagen er wat groezelig uit, en de vraag was nog maar of ze echt waren. Inmiddels weten we dat het toestel niet slechts fantasie is. Stukje bij beetje komt er meer informatie binnen druppelen. Het laatste nieuwtje was dat Sony Ericsson een reeks namen had vastgelegd voor de PlayStation-telefoon. Deze begonnen allen met 'Xperia'. Vandaag kunnen we die naam terugzien op het toestel zelf.

De Xperia naam is geen gerucht meer
De naam Xperia is geen gerucht meer
Android 2.3 Gingerbread
Android 2.3 Gingerbread
Eén van de eerste beelden ter vergelijking
Eén van de eerste beelden ter vergelijking

Details

Ter vergelijking is de laatste foto er één uit de eerste reeks. Dan valt op dat er meer dan alleen een naam die is toegevoegd. Linksonderin zien we een klein logo met symbolen die zo kenmerkend zijn voor de PlayStation-controller. In het midden valt op dat er wat ringen zijn toegevoegd aan het touchpad. Daardoor lijkt de slide nu ook meer op de PlayStation-controller die altijd twee joysticks in het midden had. Het toestel wordt stap voor stap een beetje "echter" en we hopen dan ook dat we er binnenkort eentje in handen mogen houden.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel