Is dit de PlayStation-telefoon?

· 2 reacties


Afgelopen nacht is er een reeks foto’s uitgekomen van een Sony Ericsson PlayStation-telefoon. Dames en heren, ze zien er echt uit! Een portrait-slider waar geen toetsenbord uitkomt, maar een game-controller.

In eerste instantie lijkt het een doodnormaal portrait-toestel met een touchscreen. Wanneer je het toestel openschuift komt er echter een heuse gamecontroller tevoorschijn. Het format is bekend van de PlayStation en zelfs de schouderknoppen van het origineel zijn op de telefoon terug te vinden. De elips tussen de bekende knoppen is vermoedelijk een multitouch-touchpad. Verder zien we dat het toestel op Android gaat draaien.

De PlayStation Phone
De PlayStation Phone
Schouderknoppen
Schouderknoppen
In portrait modus
In portrait modus
Android
Android

Specs

Het apparaat heeft een 1 Ghz Qualcomm processor, 512 MB RAM, 1GB ROM en het scherm is ergens tussen de 3.7 en 4.1 inch groot. Naar verluid zal het toestel geleverd gaan worden met Android 3.0 met daarbij een speciale Sony-Marketplace voor de aanschaf van spellen. Genoeg power en mogelijkheden aanwezig om een zeer interessant toestel te worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het toestel uitkomt. Dat zal vermoedelijk ergens in 2011 zijn.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel